» » NASA a descoperit o bacterie extraterestră pe un meteorit

Cum arată bacteriile extraterestre / FOTO: PNASUn cercetător de la NASA a descoperit o formă de viaţă extraterestră care ar putea explica cum a început viaţa pe Terra şi a făcut apel la toţi oamenii de ştiinţă să încerce să îi dovedească că nu are dreptate.


Afirmaţia incredibilă a dr. Richard Hoover, astrobiolog la NASA Marshal Space Flight Center, vine după zece ani de studiu asupra bacteriilor din meteoriţii care au căzut în diverse locuri de pe Pământ.

Cercetătorul a studiat tipuri de meteoriţi extrem de rari din Antarctica, Sibera şi Alaska, din care doar nouă există pe Pământ.

Uitându-se la aceşti meteoriţi la microscop, a descoperit numeroase fosile de bacterii, din care o parte sunt asemănătoare cu cele de pe Terra, iar altele sunt complet...extraterestre.

El sugerează că meteorii au împrăştiat organisme prin tot universul şi că viaţa pe Pământ ar fi început de la bacteriile aduse de asteroizii care au lovit Terra la începuturile sale.

Cercetătorul a descoperit pe un meteorit un organism asemănător în ceea ce priveşte mărimea şi structura cu bacteria gigantică Titanospirillum velox, un organism de pe Pământ.

El spune că viaţa este mai răspândită decât credeam.

"Sunt câteva bacterii foarte ciudate şi nu seamănă cu nimic din ce am identificat pe Terra. Le-am arătat şi altor experţi şi au rămas şi ei uimiţi", a declarat Richard Hoover.

Hoover a descoperit o fosilă de bacterie care nu conţine azot, un element aflat în toate organismele de pe Terra. "Dacă cineva poate explica cum este posibil să ai o fosilă biologică care nu conţine azot, ar fi foarte interesant să aud asta. Nimeni nu a putut să explice", a mai spus cercetătorul.

Studiul său este publicat în ediţia din martie a Journal of Cosmology.

http://www.realitatea.net/nasa-a-descoperit-o-bacterie-extraterestra-pe-un-meteorit-vezi-foto_810871.htmlUnknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply