» » Secretele interzise ale pământului


Una din ideile de baza ale acestui documentar este că mulţi dintre cei care simt că este ceva în neregulă cu lumea din jur, care chiar văd conspiraţia, se pierd în detalii neesenţiale risipindu-şi astfel enorme cantităţi de energie şi timp în van. Ba mai mult se lasă manipulaţi de teorii mai mult sau mai putin posibile despre 2012 de exemplu (în special de cele "foarte importante şi esenţiale" ale sosirii planetei Nibiru) , care proiectează mintea omului într-un viitor al speranţei şi salvării făcându-l să uite de prezentul cel dur în care este înşelat, furat, tâlhărit, hăituit, umilit , călcat în picioare de mafiotii care ne conduc, aici şi acum. 
Ceea ce mi-a mai plăcut foarte mult este un citat din Jonh F. Kennedy (repetat de mai multe ori în film) care a descris conspiraţia globală astfel:

"Ne confruntãm în întreaga lume... cu o conspiraţie monoliticã şi nemiloasã, care se bazeazã în mod primordial, pe "jurăminte secrete"şi pentru a-şi extinde sfera de influenţã, se bazeazã pe infiltraţie în loc de invazie, pe subversiune în locul alegerilor democratice, pe intimidare, în locul libertãţii de a alege. Este un sistem ce concentreazã vaste resurse umane şi materiale pentru creerea unei maşinãrii unitare, deosebit de eficiente ce combinã :
armatã, mijloace diplomatice, inteligenţã (servicii secrete), mijloace economice, ştiinţifice şi operaţiuni politice. Operaţiunile îi sunt ascunse, nu publicate, greşelile îi sunt ingropate, nu apar în ziare, dizidentii îi sunt aduşi la tãcere ... nu încurajaţi, nici o cheltuialã nu îi este anchetatã nici un secret nu îi este dezvãluit..."


Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

1 comentarii:

  1. vad ca nici un comentariu cu toate ca filmul este mult prea adevarat....dar din pacate multi fug de adevar pentru ca ei cred ca le este bine asa....aceste sistem este exact ca cel al tigari......te face sa te simti mai rau decat ar trebui...dar cand fumezi crezi ca te simti mai bine...dar niciodata nu ai sa ajungi sa te simti la fel de bine ca un nefumator...

    RăspundețiȘtergere