» » » Proiectul "Starlight"

 Raspunzand la obiectia unui colonel de la baza Wright-Patterson cum ca extraterestrii ar putea fi ostili, dr. Steven M. Greer a replicat ca "tehnologiile de care ei dispun sunt atat de evoluate incat pot modifica substanta timpului si a spatiului. Daca ar fi ostile, intr-o nanosecunda Pamantul ar putea fi transformat in cenusa care va pluti in spatiu". De altfel, numerosi ufologi sunt convinsi ca civilizatiile nepamantene agresive din trecut s-au autodistrus, printr-un soi de "selectie naturala".

Greer crede ca extraterestrii ne monitorizeaza de cel putin 400.000 de ani. A fost un prim ciclu, care s-a incheiat la sfarsitul anilor 1800. Ar urma un alt ciclu, de 500.000 de ani. Primul pas va fi pacea universala, apoi o lunga evolutie, "pana ce fiecare individ va atinge iluminarea spirituala". Desigur, "cand vorbim de viitor, ne putem referi doar la viitoruri probabile datorita operarii liberului arbitru al oamenilor de pe Pamant".
Greer spune ca a ajuns treptat sa afle, atat prin clarviziune, cat si prin relatiile pe care si le crease in jurul organizatiei CSETI, de existenta in SUA a unui mic grup ocult de persoane care cunoaste bine adevarul despre OZN-uri (de pilda tehnologiile recuperate din OZN-uri prabusite sau accesul la energii necunoscute stiintei noastre oficiale) si profita de acest adevar. Grupul e format din varfuri ale complexului economic si militar, care ar sta si la originea actiunilor de dezinformare si ridiculizare vizand fenomenul OZN, ca si la cea a politicii de inspaimantare a populatiei cu perspectiva unei invazii extraterestre.

In vara anului 1993, medicul american a decis sa demareze un proiect pentru a forta guver-nul american sa dezvaluie, catre intreaga lume, dovezile privind contactele extraterestre, dovezi ascunse, in buna masura, de grupurile care pro-fitau de ele. Proiectul, cu sediul in Crozet, Vir-ginia, a fost botezat "Starlight". Primul obiectiv al sau a devenit informarea autoritatilor legale cu privire la ceea ce se cunoaste deja, fie si partial, cerandu-le apoi ajutorul pentru a identifica si a da publicitatii toate dovezile ascunse.

Informatiile ultrasecrete ale unui guvern ocult

In jurul proiectului Starlight s-a format o retea intinsa de sprijin, sustinere si initiativa, prin care Greer a putut intra in legatura, discret, cu personalitati de nivel inalt, de pilda cu amiralul Jim Woolsey, directorul CIA, caruia i-a facut o in-formare, timp de trei ore, ori cu miliardarul filantrop Laurance Rockefeller. La fel, a ajuns la consilierii stiintifici ai presedintelui Bill Clinton si ai vicepresedintelui Al Gore. Cu ocazia aceasta a aflat cu uimire ca detaliile cu adevarat relevante privind fenomenul OZN erau atat de bine tainuite incat nici presedintele SUA, nici conducerea CIA nu aveau cunostinta despre ele. Asa cum scria mai tarziu, i s-a confirmat cu aceasta ocazie ca nu acestia erau adevaratii carmuitori ai Americii si ca "exista un guvern secret care de fapt conduce totul". Cand a rugat autoritatile "oficiale" sa desecretizeze dovezile pe care le poseda privind contactele cu extraterestrii, i s-a raspuns: "Cum sa facem public ceva la care nu avem acces?". Greer si-a amintit atunci de avertismentul dat de presedintele Dwight Eisenhower, in ultima sa cuvantare oficiala, din ianuarie 1961: "Feriti-va de complexul militar-industrial si de amenintarea la libertatea noastra data de excesele sale".

Greer a contactat si inalti responsabili militari, inclusiv de la baza Wright-Patterson, unde se presupune ca au fost duse resturile adunate la Roswell. A ajuns astfel, desigur, si la persoane cu agende personale diferite, sau care faceau parte chiar din grupul ocult care ascundea faptele legate de fenomenul OZN. A aflat cu aceasta ocazie ca grupul nu ar fi chiar atat de omogen cum pare din afara, o parte a membrilor sai fiind de acord acum, dupa terminarea Razboiului Rece, cu o desecretizare treptata, a dovezilor prezentei extraterestre. Niciunul nu era insa in situatia sa faca el insusi primul pas, datorita faptului ca orice tentativa de "tradare" a principiilor grupului insemna condamnarea la moarte a faptasului si poate si a familiei sale. Unele persoane, legate de acest grup, s-au aratat dispuse sa-l sprijine financiar pe Greer, cu conditia evidenta de a-l controla, ceea ce insa el nu a acceptat. S-a intamplat si ca persoane, initial binevoitoare fata de proiect, sa refuze apoi sa mai colaboreze, dupa ce au fost "sfatuite" sa procedeze astfel.

Presiuni asupra presedintiei

Greer afirma ca in 1994, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Jimmy Carter i-a povestit lui Greer ca si acest presedinte, care vazuse cu ochii sai un OZN, a dorit, la sfarsitul anilor 1970, sa afle mai multe informatii in acest sens. Deoarece insista, a fost vizitat de un "agent" care i-a spus: "Domnule, daca vreti sa duceti la capat primul mandat de presedinte, atunci sa va tineti gura in privinta chestiunii OZN-urilor".

Tot in 1994, Greer a trimis un dosar, cu dovezile de care dispunea, presedintelui Bill Clinton, printr-un prieten apropiat al acestuia, care-i spusese ca presedintele avea disponibilitatea si dorinta sa dezlege mai multe enigme de acest tip. Ulterior insa acelasi prieten i-a transmis ca "exista un consens conform caruia daca presedintele ar face ceea ce i-ati sugerat dansului si directorului CIA, adica sa-si exercite puterea executiva pentru a accesa aceasta operatiune si pentru a o face publica, presedintele va sfarsi ca Jack Kennedy". De altfel, Greer intrase intre timp in posesia unor dovezi ca Marilyn Monroe si Mary Meyer, ambele amante ale presedintelui Kennedy, au fost si ele asasinate pentru ca amenintau sa divulge ceea ce aflasera de la acesta, intre altele despre fenaomenul OZN.

In urma dovezilor acumulate, Greer a ajuns sa afirme la un moment dat, retoric, ca "armata, CIA, NASA, NRO, serviciile secrete ale armatei si ale aviatiei, toate sunt doar un camuflaj pentru o operatiune care se produce in afara lor". Superioritatea gruparii oculte ar fi asigurata prin faptul ca "dispune de interfete electronice, prin care poate controla lucrurile instantaneu si in mod permanent".

Au urmat alte experiente nefericite. In perioada 1996-1997, conducerea ONU a aprobat - dar dupa cateva saptamani a anulat - o conferinta in care Greer dorea sa expuna in incinta Natiunilor Unite dovezile de care dispunea. Un diplomat care mijlocise evenimentul i-a spus, intre altele, ca "Secretarul General a fost vizitat de niste persoane care i-au aratat documente care l-au speriat atat de mult incat a inteles ca nu se poate implica mai departe", adaugand ca ar fi fost vorba si de amenintarea sistarii unor finantari vitale pentru ONU.

Dupa parerea lui Greer, ar exista, inca din 1950, "vehicule extraterestre reproduse", fabricate de un consortiu de companii din complexul militar-industrial american. Exista si "forme biologice artificiale", care arata ca cenusiii nu sunt extraterestrii si ca ar fi creati de pamanteni, folositi pentru simularea inselatoare a unor actiuni agresive ale extraterestrilor, inclusiv a unor rapiri de oameni sau mutilari de vite.

Inscenari extraterestre?

Dovezile adunate de Greer l-au condus pe acesta, inca in 1993, la convingerea ca "peste 90% din informatiile din domeniul public, privind OZN-urile, extraterestrii si contactele cu acestia, erau false, avand scopul de a teroriza populatia". Pentru a-si apara punctul de vedere conform caruia extraterestrii sunt extrem de binevoitori cu noi, Greer afirma chiar ca "80-90% dintre rapiri sunt dezinformari sau identificari gresite ale altor fenomene neobisnuite".

Operatiunile paramilitare clandestine care insceneaza evenimente OZN simulate ar avea drept scop crearea unei confuzii generale, a unei "perdele de ceata", privind aceste subiecte, dar, mai ales, sa inoculeze in mintea omului de pe strada un sentiment de teroare fata de vizitatori si sa induca in constiinta populara credinta ca suntem amenintati de o invazie din spatiu, careia doar armata i se poate opune, cu conditia sa aiba bani suficienti pentru a dezvolta armele necesare. In acelasi scop, "guvernul subteran" s-ar fi infiltrat nu doar in lumea informatiilor secrete sau a cercurilor guvernamentale ci si in mass-media si in comunitatea civila de ufologi. Filme de tipul "Independence Day" sunt un alt instrument servind acelasi obiectiv. Greer afirma ca si "cei ce fac publice investigatii false despre mutilari de vaci, disectii umane, violuri comise de extraterestri si despre intalniri de gradul trei, primesc fonduri enorme de la gruparea secreta, de la prietenii acesteia si de la cei din miscarea de dezinformare".

O metoda raspandita de simulare a evenimentelor OZN ar fi implantarea in mintea unor oameni a unor false amintiri. S-a recunoscut oficial ca in SUA s-au desfasurat, mult timp, experiente in acest sens. Greer a intalnit chiar persoane care au raspuns de scandaloasele proiecte MK-ULTRA, din anii 1950-60, ale CIA, destinate obtinerii controlului asupra mintii unor oameni prin utilizarea de droguri sau prin alte mijloace.

Greer accepta ca exista si contacte reale intre oameni si vizitatorii extraterestri, dar e convins ca demonizarea extraterestrilor, prezentarea lor ca o amenintare, prin rapirile si abuzurile savarsite, sunt mai ales efectul unui mare numar de inselatorii. Aceste actiuni vor continua si se vor amplifica. "Ne putem astepta, de pilda - spune Greer - la simularea unui atac extraterestru asupra Pamantului, realizata cu ajutorul satelitilor militari aflati deja in spatiu, ca si cu tehnologiile de creare a unor imagini holografice".

DAN D. FARCAS
http://www.revistamagazin.ro/content/view/9388/4/

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply