» » » » PIATRA INGA


Piatra Inga este situată în mijlocul unui râu din orașul Inga, statul Paraíba, din nord-estul Braziliei, la aproximativ 80 km de Oceanul Atlantic. Este un bolovan imens de aproximativ 24 metri lungime și 3,5 metri înălțime. Pe una dintre fețe, pe o suprafață de 15 de metri lungime, sunt 450 sculpturi. Majoritatea lor sunt aparent abstracte, dar, potrivit unor cercetători, sculpturile ascund un mesaj criptat.
Sunt fețe de personaje misterioase, multe cifre, animale, fructe, constelații cum ar fi Orion și Calea Lactee, simboluri și glife încă nedescifrate. Sunt zeci de figuri ciudate amestecate, unele dintre ele cu coadă, altele arată ca niște preotese sau zeițe. Apoi sunt șiruri de cupe care par să sugereze curgerea timpului sau pur și simplu este vorba despre un calendar.
Arheologul italian-brazilian Gabriele D’Annunzio Baraldi a fost primul care a descoperit că piatra Inga prezintă hărțile a trei continente. Unul este Antarctica fără gheață, al doilea este Atlantida și Lemuria. Pe partea cealaltă a pietrei, arheologul a identificat Europa cu Africa și numeroase orașe pierdute din America de Sud.
Mai mult de atât, se pare că simbolurile au legătură cu o civilizație extraterestră, care a venit din Calea Lactee și a ajutat omenirea pentru a se dezvolta din punct de vedere tehnologic.

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply