» » » » A fost descoperita "Aura Mortii". Este prima data cand vedem fluxul energetic dinaintea decesului

Descoperire importanta la Londra. Cu cateva ore inainte de moarte, organismele cu aceeasi structura nervoasa ca omul incep sa emita un fascicul de lumina albastra, sustin cercetatorii.
Ei au efectuat primul studiu de laborator, care a demonstrat ca asa-zisa "aura a mortii" are un substrat stiintific. Coordonatorul proiectului a declarat pentru Stirile PROTV ca urmatoarele teste vor avea drept scop detectia unor crize majore, care pun in pericol viata omului - atacul cerebral de cord sau colapsul diabetic.
Testul-pilot a aratat cum organismele vii studiate genereaza o lumina albastra cu cateva ore inainte de moarte. Atunci cand miscarea inceteaza, dispare si fascicolul.
Cassandra Coburn, cercetator: Am lucrat patru ani la acest proiect. Asta am ajuns sa descoperim fenomenul fluorescentei, din apropierea mortii. 
Reporter: Chiar ar putea fi aceasta amprenta distincta a mortii? 
Cassandra Coburn, cercetator: Este cu siguranta un semn al mortii. Este prima oara cand cineva a "aratat" moartea unui asemenea organism. Urmatorul pas ar fi sa "tratam" imbatranirea si sa incetinim procesul mortii.
Ar putea fi prima dovada palpabila, greu de contestat ca moartea, vazuta de multe religii ale lumii drept o descarcare de energie, poate fi surprinsa de aparate. Dupa acest succes, cercetatorii de la Londra au anuntat ca vor incepe in august o noua serie de teste de laborator. O parte sunt analizele de biorezonanta, folosite de zeci de ani in terapiile alternative.
Este un dispozitiv care scaneaza modificarile care au loc in campul electromagnetic al organismului. Practic obtinem o imagine a ceea ce este echilibrat si ce este perturbat.
Iar odata ce testul arata in care organe se produc dereglari poti incepe un tratament, inainte ca boala sa se vada. La Londra, oamenii de stiinta au demonstrat ca imbatranirea poate fi reperata la nivel celular. Oxigenarea celulelor scade treptat si are loc o descarcare de calciu care se propaga in corp - aceasta ar fi "raza mortii".
"Ce arata acest studiu este ca in apropierea mortii, a descompunerii biologice a structurii noastre, apar niste fenomene, niste descompuneri celulare in urma carora se elibereaza niste substante care analizate cu un anumit de aparatura par fosforescente. Aceasta raza a mortii in realitate este un fenomen biochimic", spune doctorul Andreea Dragomirescu, specialist in terapii alternative.
Finalitatea unor astfel de studii nu este doar de a detecta aripa mortii. In timp, se doreste anticiparea unor evenimente cu potential letal, pentru organismul uman, precum un infarct sau un accident vascular. Ganditi-va cum ar fi sa stim dinainte, pe baza unor procese chimice detectate, exact de ce manevre medicale este nevoie.
"Sunt implicatii majore pentru tratamentul atacurilor cerebrale. Modul cum moare creierul uman dupa un AVC este identic cu felul in care moare acest vierme", sustine Cassandra Coburn, cercetator.
Studiul facut la University College of London e finantat de Uniunea Europeana si entitati private. Pana la aplicarea medicala a descoperirii mai avem de asteptat cel putin 5 ani.
logo

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply