» » » » Omerta CIA. Teoria conspirației, realimentată cu sânge proaspăt

Un „conspiraționist” al atacurilor din 11 septembrie ar fi fost eliminat de serviciile secrete americane • Autor al mai multor lucrări despre 9/11, Philip Marshall este doar ultimul pe lista celor care, în ultimii ani, au murit în condiții suspecte, după ce au lansat teorii ale conspirațiilor
Unul dintre cei mai cunoscuți autori ai teoriilor conspirațiilor privind atentatele din 11 septembrie, participant la operațiuni secrete alături de traficanții de droguri din CIA, a murit în condiții mai mult decât suspecte. Fost pilot de linie pe aeronave Boeing, Phillip Marshall a fost găsit fără suflare, luna trecută, alături de cei doi copii și de câinele familiei. Bărbatul i-a împușcat cu aceeași armă, după care și-a tras un glonț în cap, spun, pe aceeași voce, anchetatorii și autoritățile. Teza sinuciderii a fost spulberată, cu argumente, de o serie de experți și jurnaliști americani, care sunt convinși că nu este decât un nou asasinat comis de Agenția Americană de Informații. Marshall nu era un simplu pilot. Publicase, din 2001, trei cărți-document privind atentatele teroriste din 11 septembrie, în care demonta versiunea Washingtonului. Și era conștient că, prin dezvăluirile sale din „The False Flag 9/11 - Cum Bush, Cheny și saudiții au creat lumea post 11 septembrie” și din „The Big Bamboozle - 9/11 și Războiul împotriva terorismului”, își făcuse o armată de dușmani. Taxate drept paranoice de către detractorii săi, cărțile acuzau direct administrația Bush și serviciile secrete saudite, pe baza unor documente, că au fost complici la antrenarea atacatorilor kamikaze care au intrat cu avioanele în Turnurile Gemene. O altă lucrare, cu teorii-bombă despre atacurile din 2001, urma să iasă de sub tipar. „După un studiu aprofundat, de peste zece ani, al acestui atac în care au fost folosite avioane de linie ale Boeing pline cu pasageri, sunt 100% convins că agenți ai serviciilor secrete saudite au fost sursa de finanțare, de sprijin logistic și tactic pentru antrenarea atacatorilor, cu 18 luni înainte de atentat”, era concluzia lui Marshall, în urma probelor adunate în tot acest timp.
George Bush, Mafia și CIA
Brian Downing Quig, jurnalist american de investigații, a murit, în iunie 2003, după ce a fost lovit, accidental, de un camion. Renumit pentru investigațiile de presă, autor al unor teorii ale conspirațiilor, ziaristul contribuise la scrierea cărții „Mafia, CIA și George Bush”, alături de Pete Brewton, în care erau dezvăluite o serie de operațiuni ilegale cu droguri, de care nu erau străine nici CIA, nici administrația Bush. Pe scurt, ancheta lui Quig scotea la lumină conexiunile dintre Mafia, CIA, un grup de oameni de afaceri din Texas și o serie de politicieni, în frunte cu Bush Jr., în cazul unei afaceri în care erau în joc peste 500 de miliarde de dolari.
JFK și Noua Ordine Mondială
William (Bill) Cooper, realizator de radio, cunoscut autor al mai multor teorii ale conspirațiilor, a fost împușcat mortal, în urma unui schimb de focuri, după ce poliția din Arizona încercase să-l aresteze. Era convins că administrația Bill Clinton vrea să-l asasineze. Cooper publicase lucrarea „Behold a Pale Horse”, în care elaborase teorii conspiraționiste legate de uciderea lui J.F. Kennedy, despre guvernul mondial și despre cum încearcă Illuminati, controlați de Grupul Bilderberg, să pună stăpânire pe planetă, pentru stabilirea unei Noi Ordini Mondiale.
Fenomenul OZN și Illuminati
Jim Keith, autorul cărților „Elicoptere negre peste America. Lovitură de forță pentru Noua Ordine Mondială” și „Caracatița”, alături de Kenn Thomas, a lansat teorii ale conspirației privind modul în care CIA testează arme pentru controlul minții. Tezele sale au vizat, de asemenea, Illuminati și fenomenul OZN-urilor. În 1999, în urma unei lovituri la genunchi, Keith a fost transportat la spital, unde a murit, pe masa de operație, din cauza unui cheag de sânge.
„Alianța neagră”
Gary Webb, laureat al Premiului Pulitzer pentru Jurnalism, a lansat teorii ale conspirației pe seama legăturilor dintre CIA și mafia drogurilor din Nicaragua. Webb a fost autorul volumului „Dark Alliance”, în care susținea că CIA se face vinovată de răspândirea epidemică a consumului de cocaină, în toate orașele americane. Mai mult, teoria sa era că administrația Reagan fusese un adevărat scut pentru traficanții de droguri, pentru a strânge bani de la Contras (grupările rebele din Nicaragua). Probele sale îl făceau să susțină că oficiali de la Casa Albă știau despre legăturile și banii pe care Agenția Centrală de Informații îi obținea de pe urma conexiunilor cu Contras. În 2004, jurnalistul a fost găsit mort, împușcat în cap. Varianta oficială a fost că s-a sinucis.
Luciana Pop


Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply