» » » » IN DUBAI SE CONSTRUIESTE CEL MAI MARE HOTEL SUBACVATIC DIN LUME


Cunoscut ca destinatie exclusivista pentru cei mai bogati turisti ai lumii, Dubai are un nou proiect impresionant: va construi cel mai mare hotel subacvatic din lume.
Hotelul Water Discus va avea o arhitectura desprinsa din filmele SF. Daca ce vom vedea la suprafata apei va fi uimitor, adevarata surpriza ii va astepta pe turistii care vor cobori sub nivelul marii. Ei se vor trezi brusc inconjurati pe corali si pesti multicolori.

Desi banii vor fi alocati de autoritatile din Dubai, proiectul apartine companiei poloneze Deep Ocean Technology, in colaborare cu firma elvetiana BIG InvestConsult AG.

Hotelul va avea 21 de apartamente luxoase si va fi alcatuit din doua discuri uriase: unul sub apa si altul deasupra, legate intre ele printr-un culoar vertical care va gazdui liftul si scarile.

Aici va exista si un bar subacvatic si un centru de scufundari.
Constructorii spun ca datorita structurii sale modulare, hotelul poate fi mutat la nevoie, daca apar probleme legate de protectia mediului.

In prezent, mai exista hoteluri subacvatice in Florida (Jules Undersea Lodge) si in Maldive. Water Discus va fi insa cel mai mare din lume si cu arhitectura cea mai surprinzatoare.

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply