» » Paradisul din subteran sau cum întâmpină milionarii Apocalipsa

22

Sfârşitul lumii a fost prezis de multe ori şi nu s-a întâmplat nimic. Cu toate astea, sunt oameni care cred cu tărie că de această dată, adică în decembrie 2012, Apocalipsa vine negreşit. Pentru ei, o soluţie de supravieţuire este undeva în Kansas. O şcoală, o piscină, un spa, cabinet medical, un cinematograf şi o bibliotecă, dar şi garanţia că vei supravieţui Apocalipsei, în orice formă va fi ea, de la colaps economic şi explozii solare, până la atacuri teroriste şi pandemii. Asta promite Larry Hall, dezvoltatorul apartamentelor de lux, făcute într-un buncăr antiatomic din Kansas, SUA.

El, soţia şi fiul său locuiesc în Denver şi vor folosi apartamentul lor din cadrul complexului, ca o casă de vacanţă, dar în cazul în care lucrurile merg prost, ei vor fi pregătiţi, scrie Daily Mail. Lui Hall îi este frică că erupţiile solare ar putea distruge reţeaua electrică şi ar provoca haos în lume.

Până în prezent, patru cumpărători au dat aproximativ 7 millioane de dolari pentru a avea un paradis unde să fugă atunci când sfârşitul este aproape. Hall spune despre cumpărătorii lui că "îşi fac griji cu privire la evenimente precum erupţii solare, colaps economic, pandemii, terorism, sau criză de alimente".

Clădirea subterană are 7 etaje folosite ca apartamente, iar alte etaje vor fi pentru o piscină, un cinematograf, o bibliotecă, un centru medical, o şcoală şi altele.

http://www.jurnalul.ro/externe/buncar-antiatomica-apocalipsa-sfarsitul-lumii-609698.htm

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply