» » APOCALIPSA MAYAŞĂ. Vine sfârşitul lumii? Vezi fotografia care ar putea confirma acest lucru, dar care poate fi şi o eroare a iPhone-ului

piramida

Hector Siliezar a vizitat împreună cu familia sa oraşul maiaş Chichen Itza în 2009 şi a realizat cu iPhone-ul trei fotografii cu piramida El Castillo. Într-una dintre imagini se vede cum o rază de lumină vine din cer, exact în mijlocul piramidei, scrie Yahoo News.
Piramida El Castillo este un fost templu al mayasilor în care era venerat zeul Kukulkan. În ziua în care Hector a vizitat El Castillo cerul era înnorat şi se pregătea să înceapă o furtună. Bărbatul a fost impresionat de fulgerele de deasupra piramidei şi a făcut trei fotografii cu telefonul mobil. În primele două imagini nu apare nimic neobişnuit, însă în cea de-a treia se vede o rază de lumină care coboară din cer, exact în mijlocul piramidei.Hector Siliezar a spus că nimeni nu a văzut lumina impresionantă. Abia când s-a uitat pe iPhone bărbatul şi-a dat seama ce imagine realizase. "A fost incredibil! Nimeni, nici ghidul nostru nu a văzut lumina", a declarat Hector.Mai multe site-uri specializate în fenomene paranormale au încercat să explice fotografia lansând teorii privitoare la sfârşitul lumii. Apocalipsa mayaşă ar fi adevarată, fiind numai o chestiune de timp până când se va împlini.Pe de altă parte, oamenii care cred numai în explicaţii ştiinţifice susţin că raza este de fapt o eroare a iPhone-ului.

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply