» » Tehnologii de calatorie interdimensionala


Tehnologii de calatorie interdimensionalaEvolutia umanitatii ce a cuprins mai multe sisteme stelare (Lyra/Vega, Pleiade, Sistemul Solar..) nu a fost deloc una cuminte, in sensul in care il dam noi acestui cuvant. Cei care au creat forma umana si-au dorit sa evoluam intr-un mod linistit si armonios, sa castigam experienta in calitate de Creatori in dimensiunile mai dense, urmand sa urcam pe scara evolutiva cu experienta acumulata si sa co-cream impreuna cu Dumnezeu noi universuri si galaxii..


Lucrurile insa nu au evoluat in acest mod, liberul arbitru generand o tesatura extrem de complexa de interactiuni intre diverse rase si forme ale spiritelor intrupate, avand ca efect multa suferinta si traume dar si salturi evolutive semnificative pentru cei care au reusit sa isi pastreze conexiunea Divina. Exista unele articole deosebite despre Fondatori (grupul care a proiectat rasa umana) in revista Cosmos, pe care v-o recomand in cazul in care nu o cititi deja. Sferele de Lumina fac parte din acel grup de Fondatori care nu a coborat niciodata sub nivelul 7D, evoluand la cel mai inalt nivel de constiinta , sa il numim 12 D, unde co-creaza cu Dumnezeu noi lumi pentru evolutia si explorarea sufletelor.
Ele vin periodic in proximitatea Pamantului, in momentele deosebite, pentru a ajuta umanitatea sa se trezeasca spiritual si sa se elibereze de iluziile lumilor dense.
Ca si civilizatie, cuibul umanitatii se afla la marginea prapastiei. El se destrama rapid pentru a ne lasa sa zburam cu propriile aripi. Cei care nu sunt gata acum, vor plana in alte sisteme de vibratie mai mica decat cea spre care evolueaza planeta noastra, pentru a isi continua evolutia. Acest proces nu va fi nici el unul cuminte si lin, consecinta directa a istoriei zbuciumate a umanitatii. Sunt acele grupuri de pe planeta impreuna cu aliatii nevazuti din spatiu care vor incerca sa deturneze cat mai multi oameni si sa pastreze controlul.
Chiar daca le este scris sa nu reuseasca, inca mai pot provoca multe neajunsuri. Mai sunt si cei benevolenti care se cred Mesia umanitatii, dar nu au un nivel evolutiv suficient de mare ca sa inteleaga ceea ce se intampla aici. Si acestia pot crea mari probleme. Nimeni nu trebuie sa se lase ademenit si hipnotizat de tehnologiile cu care unii vor dori sa ne farmece. Conteaza ceea ce au in suflet..
Ar fi nedrept sa nu mentionez aici acele Civilizatii ET Luminoase care ne ajuta de pe un nivel de mare intelepciune si carora le datoram multumiri si gratitudine pentru faptul ca nu traim acum cataclisme precum scufundari de continente sau alte cataclisme de nivel planetar..
Cand toate acestea vor trece, aceste civilizatii luminoase ne vor ajuta sa vindecam si sa curatam pamantul de reziduurile vechii lumi. Daca nu ar fi ei, ar fi trebuit sa treaca mii de ani pentru a realiza purificarea.
In contextul de mai sus, este util sa incepem sa cunoastem la nivel cat mai cuprinzator tehnologii extraterestre, pentru a nu ne lasa hipnotizati de cei care ar incerca sa le foloseasca intr-un sens mai putin benefic (se va incerca acest lucru cu noii lideri spirituali) sau pentru a fi pregatiti pentru cei care vin la noi pentru un scop benefic. Voi prezenta in continuare un material despre tehnologii folosite in calatoriile interdimensionale: Proiectia Holografica si Decalajul de Faza.
Proiectia Holografica
Proiectia Holografica este o tehnologie folosita de grupurile aflate in planurile dimensionale intermediare (4,5 si partial 6D) pentru a calatori. Cei din dimensiunile mai inalte nu mai au nevoie de asa ceva. Precum toate dispozitivele cuantice, dispozitivele ce genereaza proiectia holografica in spatiu si timp sunt o combinatie de constiinta si o parte materiala. In cadrul unei astfel de proiectii, se proiecteaza mai mult decat o imagine. In realitate este vorba despre un camp energetic ce contine elemente ale constiintei entitatii proiectate. Cu asistenta dispozitivului de proiectie, entitatea proiecteaza o parte din constiinta sa in lumea pe care doreste sa o viziteze.
Proiectia holografica are elemente comune cu teleportarea si bilocatia, dar nu implica un transfer complet al particulelor atomice si subatomice. Se transfera numai tiparul de baza al structurii atomice a sufletului respectiv. Exista deja pe planeta tehnologia de proiectie holografica a unei imagini video a unui corp fizic insotita de semnal audio. Proiectia holografica de care vorbim aici duce tehnologia noastra la un nivel mai inalt si transmite de asemenea si tiparul energetic de baza al sufletului.
Daca avem o experienta in care o entitate se proiecteaza holografic langa noi, ni se va parea ca acea fiinta este in incaperea in care ne aflam. Datorita transferului atomic energetic partial, vom putea vedea foarte clar aspecte ale acelei fiinte. Vom simti chiar si o parte din energia vitala si forta fiintei proiectate. Daca nu avem o constienta extinsa aspura a ceea ce se intampla, ni se va parea ca entitatea respectiva este langa noi in totalitatea ei.
Multe rase ET nu stapanesc inca teleportarea si bilocatia. De aceea, ele folosesc proiectia holografica pentru a ajunge in taramuri pe care altfel le-ar fi dificil sa le viziteze. Se mai foloseste aceasta tehnologie in situatia in care lumile vizitate pot prezenta pericole pentru corpul fizic al entitatii vizitatoare. Prin mijloace ale constiintei combinate cu tehnologia, vizitatorii proiectati au parte de un fel de vizita virtuala a taramurilor de care sunt interesati. Deoarece o parte a sufletului lor se afla in lumile vizitate, vizitatorii pot simti fizic multe din senzatiile pe care le-ar simti daca ar fi prezenti in totalitate acolo.
In cele mai multe cazuri, sufletele proiectate partial isi pot recupera rapid tiparul energetic proiectat daca apar pericole iminente pe planeta vizitata. De obicei se mai foloseste si un dispozitiv cu tehnologie cu decalaj de faza (topicul urmator) pentru a face fiinta proiectata invizibila fata de alte suflete native lumii vizitate care ar putea-o percepe.
Civilizatiile ZETA si Draco folosesc tehnologia proiectiei holografice atunci cand ne viziteaza. Draco nu pot suporta pe durate lungi atmosfera Pamantului astfel incat folosesc acest mijloc cand doresc sa comunice.
Cum putem deosebi o prezenta fizica de una proiectata holografic:
1. la o fiinta proiectata holografic se poate simti un anumit nivel de deconectare fata de momentul prezent, ca si cum nu ar fi in totalitate acolo
2. fiintele proiectate holografic stralucesc mai mult decat lumina reflectata in mod normal de un corp fizic Este posibil sa observam chiar si fluctuatii (palpairi).
3. Zgomotele pe care le fac cand pasesc nu sunt cele normale, ale unui corp fizic.
4. Modul in care o fiinta holohrafica apuca obiectele nu este unul uzual. Seamana un pic cu simularile pe calculator ale miscarilor unor animale stravechi.
5. raspunsul unei fiinte proiectate holografic la emotiile umane este in general neobisnuit (multe dintre ele nu inteleg corpul emotional uman)
Decalajul de faza (invizibilitatea)
Desi perceptia stiintifica este concentrata in general pe spectrul infrarosu si ultraviolet cand trateaza invizibilitatea, exista modalitati prin care entitatile pot deveni invizibile chiar daca au un nivel vibratoriu in spectrul luminii vizibile.Tiparele geometrice de lumina emise de catre fiinte si obiecte pot fi modificate astfel incat sa nu mai fie perceptibile de retina ochiului fizic. Se pot altera tiparele de lumina in asa mod incat sa nu mai fie detectate fiintele si obiectele nici cu ajutorul instrumentelor si al radarelor. Vom numi aceastaa tehnologie invizibilitate prin decalaj de faza (phase shifting). Vorbim asadar de un decalaj de faza perceptuala.
Oamenii nostri de stiinta lucreaza la astfel de tehnologii de invizibilitate de ceva vreme. Am auzit multi dintre noi despre Experimentul Philadelphia si mai exista si alte proiecte top secret.
Civilizatia Zeta Reticuli si alte civilizatii ET ce vibreaza in mod normal in zona 3D/4D (sunt vizibili ochilor nostri) folosesc tehnologia de invizibilitate prin decalaj de faza in mod frecvent, astfel incat numai o mica parte din navele lor au putut fi zarite sau detectate prin radar.
Este posibil pentru oameni sa isi extinda perceptiile vizuale astfel incat sa detecteze obiecte si fiinte care sunt in decalaj de faza (invizibile fizic). Corpurile noastre astral, eteric si cauzal pot percepe astfel de fiinte si obiecte care sunt invizibile corpurilor noastre fizic, emotional si mental.
Inainte de a incerca asa ceva este obligatoriu sa fie invocata protectia Divina prin mijloacele familiare fiecaruia. Aceasta deoarece, cei ce folosesc tehnologia decalajului de faza au in general o vibratie mai densa.
Pe masura ce vibratiile noastre se ridica in contextul ascensiunii fizice, ochii si creierul se modifica si ele astfel incat vom putea percepe fara probleme zonele frecventelor infrarosu si ultraviolet. Exista de asemenea mijloace de a percepe fiinte si obiecte invizibile prin decalaj de faza. Aceasta se poate realiza cu cel de al 3-lea ochi (la distanta) sau privind defocalizat (local), cu atentie insa la ceea ce se petrece in zona vederii periferice. Se pot sesiza lumin neobisnuite, distorsiuni spatiale sau bule de lumina, miscari rapide..
Incheiere
Sper ca sinteza de mai sus sa ajute la o constienta si perceptie extinsa asupra contactului cu alte civilizatii. Avertismentul pe care il primi este ca in aceste vremuri exista multe grupuri care vor incerca diverse lucruri. Este bine sa cunoastem modalitatile lor de a calatori si contacta oamenii si sa trecem de fascinatia tehnologiei pentru a privi direct in inima lor. Acolo vom vedea in ce masura entitatile vizitatoare sunt cu adevarat benefice sau urmaresc alte scopuri.”

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply