» » » » » Extratereştii lui Obama. Cine îl apără pe preşedintele SUA? VIDEO

O publicaţie online foarte populară în Statele Unite face astăzi un "exerciţiu de imaginaţie" care a antrenat în joc extrem de mulţi cititori. Wired prezintă un film în care accentul este pus pe o gardă de corp a preşedintelui Barack Obama "cu o înfăţişare de extraterestru". Înregistrarea a reaprins pasiunea pentru teoria conspiraţiei, zeci de mii de americani distribuind pe Youtube sau Facebook filmuleţul.
În materialul încărcat pe YouTube apare o gardă de corp a preşedintelui cu o figură "reptiliană" şi care "îşi schimbă forma", potrivit naratorului. Acesta crede că "extraterestrul” are la un moment dat probleme, deoarece "tehnologia" pe care o foloseşte pentru a avea formă umană nu mai funcţionează cum trebuie. "Se schimbă într-o formă reptiliană, nonumană", comentează naratorul.
Administraţia Obama a transmis însă că, în această perioadă de austeritate, paznicii extratereştrii costă prea mult. "Nu pot confirma zvonurile din înregistrarea video, dar orice program care presupune protejarea preşedintelui cu extratereştri şi roboţi trebuie amânat", a declarat, ironic, Caitlin Hayden, purtătorul de cuvând al National Security Council, pentru revista Wired.
Cine a văzut serialul "Star Trek: Deep Space Nine" îşi aminteşte de Odo, şeful securităţii de pe staţia spaţială DS9. Acesta era un shapeshifter (un extraterestru capabil să-şi schimbe forma). Probabil că Obama nu este păzit de un shapeshifter (unii spun că în înregistrare este vorba de un fost soldat mutilat în război, devenit apoi agent de pază al preşedintelui), însă cu siguranţă şi-ar dori o astfel de gardă.



AGENTIA

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply