» » » » » AMERICA PUNE BAZELE PRIMEI COLONII PE PAMANT EXTRATERESTRU



Dupa realegerea lui Barack Obama ca presedinte al Statelor Unite, NASA poate rasufla usurata. Liderul de la Casa Alba aprobase o misiune importanta, care a fost tinuta secret, insa care va fi anuntata oficial in scurt timp.
Barack Obama a aprobat un proiect deosebit al NASA, care presupune stabilirea unei baza umane in spatele Lunii, langa asa numita “zona nevazuta” a satelitului nostru.

Va fi doar inceputul ambitioaselor misiuni umane spre Marte (anul 2030) si spre un asteroid - misiune care va avea loc in 2025.

NASA a inceput deja realizarea rachetelor speciale Space Launch System (SLS) si a capsulei Orion, care va gazdui astronautii.

Acestea vor fi gata in 2021, iar prima lor misune va fi probabil in zona din spatiu numita Pamant-Luna L2, aflata dincolo de partea nevazuta a Lunii, la aproximativ 61.155 km distanta de satelitul nostru natural.

Capsula spatiala va fi “parcata” aici si va deveni o baza pentru astronautii care pot explora mai usor spatiul sau se vor intoarce pe Luna.

Primul pas in realizarea acestei misiuni va avea loc in 2017, cand va fi lansata o racheta fara astronauti, iar ulterior, in 2021, va putea incepe si explorarea umana.

Seful adjunct al NASA, Lori Garver, a anuntat inca din luna septembrie: “Repet: ne vom intoarce pe Luna, incercam primele misiuni umane pe un asteroid si pe planeta Marte”.

Pana acum acest proiect fusese prezentat numai ca zvon, fiind tinut secret de teama ca daca va castiga alegerile prezidentiale candidatul republican, acesta va reduce bugetul NASA si astfel misiunea nu va mai putea avea loc.

Pentru anul 2013, Barack Obama a probat pentru NASA fonduri de 17,7 miliarde de dolari, bani suficienti pentru continuarea acestui proiect.
http://www.fiicurios.ro/exploreaza/secretul-nasa-a-fost-dezvaluit-america-pune-bazele-primei-colonii-pe-pamant-extraterestru-uite-unde-este.html

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply