» » » MISTERUL “NAVEI SPAŢIALE” DE PE FUNDUL MĂRII BALTICE

Misterul “navei spaţiale” de pe fundul Mării Baltice

Pornită cu gândul să elimine toate speculaţiile făcute de amatorii de poveşti cu extratereştri, echipa de scafandri care a coborât în abisul Mării Baltice pentru a cerceta misteriosul obiect identificat pe fundul acesteia, de forma unei nave spaţiale, s-a întors cu şi mai multe necunoscute.
Potrivit cercetătorilor suedezi, obiectul are o formă circulară, cu un diametru de aproximativ 20 de metri, înălţimea în jur de 4,5 metri, şi marginile curbate spre interior, asemănătoare cu cele ale ciupercilor.
În partea superioară, obiectul prezintâ un orificiu de forma unui ou, care conduce în interiorul său. În jurul acestui orificiu, scafandrii au găsit formaţiuni de roci vulcanice, care chiar prezentau şi urme de lavă, lucru extrem de interesant, deoarece în Marea Balticâ nu au fost înregistrate niciodată activităţi vulcanice.
Scafandrul Stefan Hogeborn a relatat într-o conferinţă de presă că iniţial a crezut că este vorba de o simplă piatră, dar în momentul în care s-a apropiat, şi-a dat seama că este ceva cu totul diferit. “Putem specula cum că ar fi modelat de către natură, dar este cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut în cei douăzeci de ani de carieră ca scufundător profesionist”, a declarat Hogeborn.
Un alt mister pe care echipa suedeză nu l-a putut elucida este pista de aproximativ 300 de metri de pe fundul mării, care pare să conduca spre ciudatul obiect. Ei nu au putut preciza încă dacă este vorba de ceva artificial sau creat de natura.
Misteriosul obicct a fost identificat anul trecut, şi a fost comparat de către entuziaştii întâlnirilor cu extratereştri cu nava Millennium Falcon, din seria SF Star Wars.
http://piatza.net/misterul-navei-spatiale-de-pe-fundul-marii-baltice/

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply