» » » » Civilizatie pe planeta Venus

Civilizatie pe planeta VenusStiintific este posibil pentru fiinte dintr-un plan material de a trai intr-o atmosfera pe o alta planeta care ar fi prea calda sau fatala chimic oamenilor pamanteni, construind baze subterane sau orase cu aer conditionat si protejate de elementele de la suprafata. Este de asemenea realizabil de a crea, pe suprafata altor planete, cupole cu o climatizare generand o atmosfera artificiala identica celei de pe Terra.
Oamenii de stiinta americani admit ca au deja tehnologia si planurile pentru a crea aceste baze pe Marte nu pe Luna. Drept consecinta, extraterestrii posedand tehnologie superioara pentru a crea OZN-urile in forma de disc care sunt detaliate in zeci de fotografii si documente in fisierele Proiectului Blue Book pe care l-a publicat U.S. Air Force, pot in mod logic sa posede stiinta avansata pentru a crea astfel de baze pe suprafata lui Venus.
Fizicienii William Plummer si John Strong au stabilit ca Venus ar putea avea mari zone cu temperaturi suportabile pentru om. Regiunile apropiate de polii venusieni nord si sud ar fi mai mult mai reci decat zonele examinate de sondele spatiale. Intre altele, conform profesorului Alexander Lebedinsky, temperatura uzuala de la suprafata unei bune parti din Tenus trebuie sa fie de aproximativ 43* C, desi masuratorile “radio - electrice” au indicat 700* sau mai mult. Observatii similare pot fi facute pe suprafete relativ reci de tuburi de gaz care sunt folosite in firmele de neon, pentru ca echivalentul radio - electric al acestor tuburi este efectiv de mai multe grade! De altfel, delfinii sunt foarte inteligenti, cu o capacitate cerebrala mai mare decat oamenii, traiesc in apa `ntr-un mediu care ne-ar ucide rapid, fara echipament de plonjat si un aport de oxigen. Dar delfinii ar muri in mai putin de o jumatate de ora in atmosfera noastra, carora lor le este mortala!
http://www.enigme.ro/articole/articol/755/civilizatie-pe-planeta-venus.html

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply