» » » CELE MAI BANTUITE LOCURI DIN ROMÂNIA!

Zgomote ciudate, pocnituri, lumini, brize de aer rece venite de niciunde. Cam așa se manifestă fantomele ce bântuiesc locuințele unor români din diverse zone ale țării. Explicații pot fi mult,e dar nici una satisfăcătoare. Tu ce crezi, sunt aceste case bântuite?
1. Galați
Manuela Chiroșca din Brăila studiază fenomenul caselor bântuite, mai ales pentru că se confruntă cu această situație chiar la ea acasă. Sunete ciudate, lumini care se mișcă prin casă, zgomote, obiecte electronice care o iau razna… Femeia e convinsă că are fantome ce se joacă uneori cu nervii și liniștea ei. (video: Realitatea tv)
2. Hotel Cișmigiu, București
Video | Terifiant! Uite care sunt locurile bântuite din România!După cum cântă și Tudor Chirilă, o tânără a fost violată acolo și apoi aruncată în casa liftului, unde a stat trei ore în chinuri, înainte să moară, fără a fi salvată de cineva. Se spune că fantome fetei bântuie și acum holurile clădirii, iar fostul hotel a fost inclus chiar de wikipedia pe lista Ceor mai bântuite locații din lume.
3. Arieșeni, Bacău
Sătenii din Arieșeni erau terorizați în urmă cu doi ani de o fantomă care nu îi lăsa în pace, iar aceștia ajunseseră să nu poată să doarmă de frică. Oamenii au filmat fenomenel ciudate, iar preotul a ținut mai multe slubje în speranța că fantoma se va potoli. (video: Antena 1)
4. Mănăstirea Chiajna, București
Din mănăstriea Chiajna mai sunt doar ruine. Situată la marginea Capitalei, biserica e între două cimitire și se spune că e blestemată și chiar bântuită. Acolo se întâmplă tot felul de ciudățenii: apar umbre ciudate, în apropierea ei au loc multe crime și chiar s-a vehiculat că acolo ar fi dispărut doi studenți în 1995, după care s-a spus că era invenția unor tineri pasionați de fenomene stranii.
5. Liceul Carmen SylvaTimișoara
În vremuri demult apuse, aici a fost un spital dedicat celro bolnavi de ciumă. Se spune că noaptea, pe holurile liceului au loc fenomene stranii, unii crezând că clădirea e bântuită de cei care au murit acolo.
6. Castelul Banffy, Cluj
Situat la 35 de kilometri de Cluj, în localitatea Bontida, castelul Banffy este bântuit. Cel puțin așa susțin cei din zonă sau persoanele care l-au vizitat. Aici se aud sunete stranii, se văd lucruri ciudate și chiar se disting voci.
7. Iași
Despre o casă din Iași se spune că e bântuită și mulți oameni merg să vadă ce se întâmplă acolo, unii chiar stau noaptea la pândă după fantome. Totuși, cei care locuiesc în zonă spun că acolo nu se petrece nici un fenomen straniu.
8. Pădurea Hoia-Baciu
Aici vin extratereștri, se întâmplă lucruri stranii, dispar oameni, apar pași pe zăpadă, iarna, copacii cresc bizar, formând unghiuri ciudate… Pădurea Hoia-Baciu a în continuare un punct de atracție pentru curioși, dar și pentru echipele specializate în studiul fenomenelor paranormale, de la noi din țară și din străinătate.
sursa Libertatea

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply