» » Despre OZN-uri, cazul Roswell si alte mistere in dosarele FBI publicate pe internet


OZN-uri, cazul Roswell

Agentia americana FBI a publicat pe internet, pe site-ul "The Vault", mii de pagini cu dezvaluiri despre OZN-uri si "creaturi" venite din spatiu.

Printre acestea este facuta publica si nota interna a FBI care dovedeste ca extraterestrii exista, cunoscuta ca fiind cazul Roswell, dupa numele localitatii unde in iulie 1947 extraterestrii au aterizat în New Mexico.

The 1950 memoInnota FBI un agent declara, in martie 1950, ca un anchetator al fortelor aeriene a marturisit ca a gasit în New Mexico trei farfurii zburatoare cu ajutorul unui radar foarte puternic, care ar fi interferat cu sistemele de control ale farfuriilor zburatoare.

Obiectele erau circulare si cu un diametru de 15 metri. În fiecareOZN erau trei cadavre cu forma umana,care masurau doar 90 de centimetri. aliens autopsied by the US military at Roswell in 1947Cadavrele erau îmbracate în haine metalice cu o textura foarte fina, iar trupurile erau bandajate asemenea pilotilor de încercare.



http://mistereleistoriei.scienceline.ro/Despre_OZN_uri__cazul_Roswell_si_alte_mistere_in_dosarele_FBI_publicate_pe_internet_7045_659_1.html

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply