» » Egiptul Antic: Misterele Unei Mari Civilizatii - Vol. 1

Egiptul Antic: Misterele unei mari civilizatii - Vol. 1Informaţii generale

Genul: Documentar
Denumirea: Egiptul Antic: Misterele unei mari civilizatii - Vol. 1
Anul: 2010

Informaţii despre fişier
Format / Calitate: DVD Video + Revista
Subtitrare: Romana
Mărime: 1,97 GB
Încărcat pe: Megaupload


Egiptul Antic: Misterele unei mari civilizatii - Vol. 1
Egiptul Antic - Enciclopedie este o colectie exclusiva, cu un continut documentar si imagistic bogat care dezvaluie misterele unei civilizatii fascinante.
Fiecare volum este compus din revista si DVD ( seria completa de documentare realizate de Discovery Channel). 
Colectia are 26 de numere cu aparitie lunara.
Egiptul Antic. Misterele unei mari civilizatii. Pamantul faraonilor. O lume misterioasa, in care se imbina farmecul, maretia si seductia unei civilizatii vechi de 5000 de ani.
Colectia completa de DVD-uri contine documentare pline de informatii realizate de Discovery Chanel si iti dezvaluie o calatorie extraordinara in timp, misterele si povestile fascinante ale unei mari civilizatii. Faraonii, Sfinxul, descoperirile arheologice si cultul mortilor iti vor fi prezentate aici in cele mai mici detalii.
Revistele te vor purta prin orasele, pline de comori inestimabile, ale acestui tinut, sau la o plimbare de-a lungul Nilului pentru a descoperi vestigiile unei mari civilizatii antice. De la Luxor la Valea Regilor, la Memphis si Karnak. Piramide, temple spectaculoase si nenumarate comori.
Primul DVD al seriei
Egiptul Antic - Mumia pierduta a lui Imhotep
La inceputurile civilizatiei egiptene, Imhotep a construit prima piramida, intrand in legenda ca parinte al medicinei, arhitect si conducator al celui mai puternic stat de pe Pamant. 
Lume antica l-a ridicat la statutul de zeu. Apoi, Hollywood-ul l-a facut vedeta filmului Mumia. 
Astazi, egiptologii incearca sa-i gaseasca mormantul, ceea ce ar reprezenta cea mai mare descoperire arheologica a secolului XXI-lea. 
Acum, milioane de oameni din intreaga lume asociaza numele lui Imhotep, Inaltul Preot al Egiptului, cu starul din Mumia. 
Putini stiu ca acest personaj a fost creat pe baza celei mai importante figuri ale perioadei antice, un istoric numindu-l pe Imhotep chiar "primul geniu cunoscut" al lumii. 
Pentru unii arheologi, mormantul nedescoperit al lui Imhotep a fost precum Sfantul Graal. 
In prezent, arheologul polonez Karol Mysliwiec poate va gasi intr-adevar mormantul, ingropat undeva sub nusipurile Saqqarei, orasul legendar al mortilor din Egipt.

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply