» » Intalniri de gradul IV in China

 China este din ce in ce mai interesata de problematica extraterestrilor si a obiectelor zburatoare neidentificate. Nu este vorba doar de lumini vazute pe cer de martori izolati ci de observatii cu un mare numar de martori, de aeroporturi blocate datorita OZN-urilor, sau de spectaculoase rapiri cu tenta sexuala. In iunie 2010 aeroportul international din Hangzhou a fost blocat timp de o ora, explicatia anuntata oficial fiind aparitia deasupra aeroportului a unui OZN. Din cauza acestuia au fost perturbate 18 zboruri si intarziati 2000 de pasageri. In lunile urmatoare au mai fost opt observatii „de masa”; cea din 11 septembrie, a dus, conform ABC News, la inchiderea, tot pentru o ora, a aeroportului orasului Baotou din Mongolia Interioara.
Zhou Xiaoqiang  secretarul general, de 62 de ani, al organizatiei din Beijing pentru cercetarea OZN-urilor, a participat la ancheta fenomenului petrecut pe aeroportul din Hangzhou, ancheta care nu a reusit sa elucideze misterul. El a comentat ca la organizatia sa au fost primite in 2010 peste 200 de semnalari, mai mult decat dublul celor din 2008. Wang Sichao, cercetator la observatorul astronomic de pe Muntele Purpuriu al Academiei de Stiinte al Chinei, explica aceasta tendinta spunand ca „odata cu ameliorarea vietii materiale si culturale in China, tot mai multi oameni pot fotografia si filma lucrurile stranii pe care le observa. Mass media face cunoscute observatiile OZN marelui public, iar cu ajutorul internetului marturiile sunt mult mai usor de colectat”.
 
    In numarul din 31 octombrie 2010 al publicatiei China Daily este rememorata una dintre cele mai cunoscute cazuri de rapire OZN din China. S-a intamplat in iunie 1994, langa localitatea Wuchang din provincia Heilongjiang. Meng Zhaoguo lucra intr-o exploatare forestiera cand a vazut, impreuna cu alti doi muncitori, o izbucnire luminoasa metalica pe coasta unui munte. Crezand ca a fost un accident de elicopter, s-a indreptat intr-acolo. Apropiindu-se de obiect, la un moment dat s-a simtit parca lovit in frunte si si-a pierdut cunostinta. Cand si-a revenit, era dezorientat, incapabil sa comunice. Era terorizat de tot ce era de fier...
  
 Asa cum relata martorul, in cursul noptii care a urmat, in dormitorul sau a aparut o fiinta feminina, inalta de trei metri, cu sase degete pe maini si cu „parul de pe picioare impletit”, altminteri insa cu o infatisare umana bine proportionata. L-a invitat sa faca dragoste, ceea ce, dupa spusele lui Meng, s-a si intamplat, timp de patruzeci de minute, in timp ce pluteau, in imponderabilitate, deasupra sotiei si fiicei sale, care dormeau adanc. Apoi vizitatoarea a disparut. A doua zi omul nostru a constatat ca avea o cicatrice inexplicabila de 5 centimetri pe coapsa. Medicul care l-a examinat ulterior a spus ca „leziunea nu putea fi produsa de o cauza obisnuita sau de o interventie chirurgicala”.
  
 Tot Meng afirma ca, la o luna dupa aceasta intamplare, o forta l-a facut sa leviteze, sa treaca prin peretele camerei, pana a ajuns la bordul unei nave, unde erau nepamanteni care vorbeau chineza. I-au aratat un obiect de cristal, prin care a vazut paduri, ghetari, situatia actuala a resurselor Pamantului; i s-a mai spus ca este important sa protejam mediul. Meng a cerut, la randul sau, s-o vada din nou pe vizitatoarea sa nocturna. I s-a raspuns ca nu este posibil, dar – daca e sa-l credem – i s-a spus ca pe o planeta aflata la mare distanta „peste 60 de ani se va naste un extraterestru care va avea genele unui pamantean si pe care il sau o voi putea intalni”.
  
 Zhang Jingping, responsabilul serviciului de observatii al Asociatiei chino-internationale de ufologie, a condus investigatiile in acest caz. Intre altele, in 2003, Meng a trecut prin examene medicale si printr-o proba cu detectorul de minciuni al politiei. El a fost si hipnotizat, incercandu-se determinarea autenticitatii afirmatiilor sale. Aceste probe aratau ca aparent el spune adevarul. Asa cum a mai declarat Meng lui Zhang Zixuan si Erik Nilsson, autorii articolului din China Daily, „Eu nu credeam in existenta extraterestrilor pana sa-i intalnesc”, dar „A vedea inseamna a crede”.
  
 Povestea lui Meng, ca si altele asemanatoare, au fost intampinate, chiar si de ufologi, fie cu deschidere, fie cu scepticism. Cert este ca asociatiile de ufologi din China care studiaza astfel de rapoarte devin tot mai numeroase.

DAN D. FARCAS


Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply