» » » » Cazul misterios al crimei efectuate cu ajutorul călătoriei în timp


O femeie găsită moartă, în anii ’70 , s-a transformat în cel mai misterios și inexplicabil caz de omucidere din Londra. Autoritățile care au anchetat cazul au ajuns la concluzia că ea fusese omorâtă de o altă femeie care murise cu trei săptămâni înaintea ei.
O femeie a fost ucisă cu brutalitate la începutul anilor ’70 pe străzile Londrei. Cadavrul a fost transportat la un laborator spre a fi analizat. Sub unghiile victimii s-a găsit material biologic. Acesta a fost sustras și supus analizei ADN. S-a descoperit că aparținea unei alte femei care fusese găsită moartă cu trei săptămâni în urmă.
Ciudat este faptul că ambele crime au avut loc în zone diferite ale Londrei și nu s-a descoperit nicio legătură reală între ele. Mai mult, victima nu avea nicio legătură cu presupusul criminal, iar cazurile au fost investigate de două echipe distincte de detectivi.
Concluziile au fost de-a dreptul șocante pentru că s-a stabilit că de fapt cele două femei nu s-ar fi întâlnit niciodată. Întrebarea care s-a aflat pe buzele tuturor este cum a fost posibilă ca victima să fie ucisă de un om care nu mai există? Bibeînțeles că s-a luat în calcul ipoteza unui alt criminal, dar și așa cum era posibil ca femeia decedată ulterior să poarte urme biologice de la o persoană care a murit în urmă cu 3 săptămâni și pe care nu a văzut-o niciodată?
Cert este că cea de-a doua victimă nu fusese dată dispărută și nici nu ar fi putut avea vre-o legătură cu un al treilea presupus criminal. Mai mult de atât, niciun indiciu nu a fost găsit despre potențialul criminal, ceea ce este de-a dreptul uluitor.
Cazul a fost clasificat și s-a presupus că ustensilele cu care s-au prelevat probele biologice de sub unghiile victime fuseseră contaminate. Nici această idee nu pare plauzibilă pentru că după cum bine știm aceste ustensile sunt curățate și decontaminate.  Și atunci cum a fost posibilă o asemenea crimă?
Numeroși specialiști au sugerat că acesta este un caz parcă desprins din romanele polițiste pentru că pare de-a dreptul intrigant, controversat și în același timp misterios.

Efemeride


Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

2 comentarii:

  1. Povestea asta mi se pare cam trasa de par, mai ales ca nu cred ca in anii '70 "tehnologia" era prea performanta, ca rezultatele sa fie 100% sigure. Dar mai important... se scrie "vreo", nu "vre-o"! Zic si io' asa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Povestea asta mi se pare cam trasa de par, mai ales ca nu cred ca in anii '70 "tehnologia" era prea performanta, ca rezultatele sa fie 100% sigure. Dar mai important... se scrie "vreo", nu "vre-o"! Zic si io' asa...

    RăspundețiȘtergere