» » » » » Ciudata creatura Starchild - misterele din jurul unui presupus copil extraterestru



In anul 1930, o adolescenta de 15 ani de origine mexicana a plecat din SUA, impreuna cu parintii ei, pentru a-si vizita tara natala. Punctul final al calatoriei era Canionul de Cupru (Barrancas del Cobre), parte a unui lant de 20 canioane, mai mari si mult mai adanci decat binecunoscutul Grand Canyon din SUA.
Istoria spune ca fata era curioasa din fire si nu a tinut cont de avertismentele parintilor, care o sfatuiau sa nu se aventureze in imprejurimile necunoscute. Inconjurand zona, fata a descoperit o mina parasita, pe care a vizitat-o. In mijlocul pesterii, fata a descoperit un craniu si aproape de acesta un schelet uman. Langa acestea se mai afla un alt schelet mai mic, probabil al unui copil, scriu jurnalistii de la Teen Problem, intr-un amplu material.

Fata, pe numele ei Maria, stia din strabuni ca nu trebuie sa deranjeze sufletul celor morti si, totusi, a luat cele doua cranii cu ea. Cu siguranta, nu constientiza pe atunci ce valuri va starni, peste ani, gestul ei in randul oamenilor de stiinta. Personal nu a trait sa auda concluziile specialistilor referitoare la cele doua cranii: cand Maria a murit, acestea au ramas la niste rude apropiate.

Ani la rand, aceste cranii au fost pastrate intr-o cutie, iar in 1997 de ele s-a aratat interesata o famile de biologi, pasionati de fenomenul OZN. Iar primul lucru la care s-au gandit, vazand craniul cel mic, a fost acela ca nu apartine unui om. Cei doi au mers sa se intalneasca cu scriitorul Lloyd Pye, care in cartile sale incearca insistent sa arate ca omul inteligent a aparut pe Pamant nu printr-un proces evolutionist si nici din voia lui Dumnezeu; este rezultatul vizitei unor civilizatii extraterestre.

Craniul cel mare nu l-a impresionat pe Pye, dar cel de-al doilea, mai mic, pur si simplu l-a socat pe scriitor. Craniul era mic, cu o forma ciudata si cu orbite oculare neobisnuite. Scriitorul i-a convins pe cei doi biologi sa i-l puna la dispozitie, considerand ca trebuie neaparat studiat.

Cei doi biologi au constatat, la o prima analiza, ca acest craniu apartine unui copil in varsta de 4-5 ani. Volumul craniului insa era de 1.600 cm cubi, cu 200 cm cubi mai mare decat al unui adult. Privind cavitatile oculare, s-a presupus ca ochii erau foarte proeminenti. Analiza cu radiocarbon a adus o surpriza si mai mare, aratand ca baiatul a trait in urma cu 900 de ani.



Pye a pus repede la punct un text in care era categoric: extraterestrii au coborat pe Pamant, iar o femeie, avand o legatura intima cu unul dintre acestia, a nascut un copil.

Cand a fost facuta analiza ADN, cercetatorii de la laboratoarele BOLD din Vancouver au fost categorici: craniul este al unui om de sex masculin. Potrivit cercetatorilor, ambii parinti au fost oameni, deoarece i-au transferat fatului genomul obtinut din cei doi cromozomi, X si Y. Presupunerile lor au fost ca baiatul avea mai multe defecte fizice si boli congenitale, care il facea sa arate atat de ciudat.

Lloyd Pye, insa, nu a lasat lucrurile la acest stadiu. La inceputul anului 2010, el sustinea ca o echipa de geneticienii a reusit sa extraga ADN-ul nuclear din osul craniului. Analiza ar fi aratat ca tatal baiatului nu face parte din nicio rasa pamanteana, cunoscuta stiintei. Reconstructia craniului a aratat, de asemenea, ca baiatul se deosebea fundamental de copiii pamanteni.

Potrivit acestuia, oasele capului erau legate de gat intr-un alt unghi, foarte diferit de ce al pamantenilor. Gatul era foarte subtire si lung, iar craniul frontal era lipsit aproape total de oase. Ochii si nasul se aflau la acelasi nivel, in timp ce in cazul oamenilor lucrurile stau cu totul altfel.

Craniul asa-numitului "Starchild" era mult mai puternic decat cel al omului, desi cantarea de doua ori mai putin. Se crede ca aceasta potenta craniana se datoreaza prezentei in oase a unor fibre foarte ciudate, cu o nuanta rosiatica neobisnuita. Nimic asemanator nu a fost intalnit vreodata la alta creatura de pe Pamant.

Scriitorul Lloyd Pye este categoric: confirmarea originii extraterestre a "Starchild" este o chestiune de timp. Atunci, cu siguranta, se va schimba conceptia noastra despre lume. 


Ziare.com

http://www.ziare.com/magazin/ciudat/ciudata-creatura-starchild-misterele-din-jurul-unui-presupus-copil-extraterestru-1108241


Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply