» » » La Rendlesham au fost calatori in timp?

Periodic, revine in atentia celor interesati, prin noi marturii sau documente, incidentul din padurea Rendlesham, in Suffolk, la circa 150 kilometri nord-est de Londra, considerat de britanici cel mai important eveniment OZN din Regatul Unit. Aici, in 1980, doua baze militare aeriene ingemanate, Bentwaters si Woodbridge, erau inchiriate, in cadrul NATO, fortelelor aeriene americane si gazduiau un numar nedivulgat de focoase nucleare.


 In zorii zilei de 27 decembrie 1980, aproximativ la ora 3.00, o patrula de securitate de langa Poarta de Est a RAF Woodbridge a raportat ca niste lumini ciudate au aterizat in Padurea Rendlesham aflata in apropiere. Crezandu-se ca s-a prabusit sau a aterizat fortat un avion, o patrula din trei militari a plecat pe jos pentru a investiga ce anume s-a petrecut. La inceput au zarit lumini ciudate miscandu-se printre copaci, precum si o lumina puternica de la un obiect neidentificat. Apoi, conform celor raportate, au vazut acolo un obiect straniu, stralucitor, aparent metalic, de forma triunghiulara, de aproximativ doi-trei metri latime la baza si aproximativ doi metri inaltime. Avea o lumina rosie pulsatoare in varf si un brau de lumini albastre dedesubt. Cand patrula s-a apropiat de obiect, acesta a manevrat printre copaci si a disparut. Obiectul a mai fost zarit pentru scurt timp, peste aproximativ o ora, in apropierea portii din spate. El a reaparut si in noaptea urmatoare.

 Locotenent colonelul Charles I. Halt, adjunctul comandantului bazei Air Force de la Woodbridge la momentul respectiv (promovat comandant la scurt timp dupa incident), a examinat personal locul aterizarii, gasind urme fizice. El a facut un raport detaliat despre incident (din care am extras si descrierea de mai sus), raport desecretizat peste cativa ani. Cazul a devenit cunoscut si prin investigatiile facute de ufologii care au gasit si interogat circa cincizeci de martori. S-a mai descoperit si ca obiectul fusese vazut pe radar de un operator de la baza RAF Watton (Norfolk) si aparent si de la aeroportul Heathrow din Londra. Colonelul Halt a recunoscut ca s-a facut si un film, care a fost trimis la baza Ramstein din Germania Occidentala, de unde n-a mai iesit la iveala, pana la ora actuala.
 Dupa trecerea sa in rezerva, Halt a reconfirmat de mai multe ori ca a vazut el insusi obiectul a doua noapte. In 2007 el spunea: "N-am idee ce anume am vazut, dar stiu totusi ca era ceva sub control inteligent". In iunie 2010, a declarat, intr-un document oficializat la notariat: "Ceea ce am vazut eu, de aproape, avea origine extraterestra".

 Unul dintre militarii din patrula initiala, sergentul James Penniston, a sustinut mai tarziu ca a intalnit o "nava de origine necunoscuta", a facut note detaliate privind caracteristicile sale, a atins suprafata sa "calda", si copiat numeroase simboluri de pe corpul sau. Obiectul ar fi plecat in zbor dupa scurta lor intalnire. Penniston a pretins, de asemenea, ulterior ca a vazut trenul de aterizare triunghiular al obiectului, lasand trei adancituri in sol, care au fost vizibile in ziua urmatoare. Raportul sergentului Penniston, facut la scurt timp dupa incident nu contine totusi nicio mentiune a vreunei intalniri fizice cu o nava necunoscuta, ori de vreo interactiune cu ea. Acest raport, ca si schitele asociate, nu sunt nici semnate, nici datate, si nici nu au fost facute pe declaratia tipizata AF Form 1169.

Mesaje ciudate

 Penniston a povestit ulterior ca in ziua urmatoare, intors in camera lui, s-a vazut obsedat de imaginile care-i reveneau in minte pentru cateva secunde, siruri de cifre de unu si zero, care aparent i-au fost transmise cand a atins hieroglifele. El a simtit un impuls sa le transcrie intr-un caiet. La finalizarea transferului pe hartie, imaginea din mintea lui a disparut. Jim a pus caietul, impreuna cu alte bunuri ale sale si nu s-a mai gandit prea mult la el pana in anul 2010. Atunci, in timpul unei conversatii, cu un investigator, el si-a adus aminte de aceste coduri si a scos la iveala caietul. Investigatorul a intuit imediat ca sirurile de unu si zero reprezentau un mesaj in cod binar si s-a hotarat sa-l ajute pe Jim sa-l descifreze.
 Aparent, acestea codificau urmatoarele: Un vechi oras din America Centrala, O locatie in America de Sud, Sedona in Arizona, Giza in Egipt, o insula in Grecia, o locatie din China si o alta din Brazilia.
 Pe 10 septembrie 1994 James Penniston fusese supus unei sedinte de regresie hipnotica. Din inregistrarea acestei sesiuni reproducem un fragment.
 Jim Penniston: Ei ma intreaba daca vad codul binar. Da, vad codul binar. Ei sunt calatori in timp... Ei sunt aceiasi cu noi.
 Hipnoterapeutul: de cat de departe din viitor?
 Jim Penniston: O perioada lunga de timp. Foarte mult timp.
 - De ce au nevoie sa vina la noi?
 - Nu sunt sigur, dar are de-a face cu cromozomii, sau ceva de genul asta.
 - Cum ii obtin?
 - Il iau pur si simplu
 - De unde?
 - Din organismele celor din jur... Ei (calatorii in timp) a trebuit sa se opreasca (in Rendlesham Forest). Aveau probleme... Nesansa a fost impotriva lor.
 - Ai atins simbolurile. Ai perturbat cumva programul de reparatii?
 - Am activat un cod binar. Cei doi agenti (NSA) vor sa stie de ce... Ei ma intreaba chiar daca am mai avut vreodata intalniri cu ei (cu luminile si cu calatorii in timp)... Eu nu am avut.
 - Ne folosesc cumva ca animale de reproducere?
 - Nu, ca mijloace auxiliare.
 - Ne iau uneori fetusii?
 - Daca acesta este obiectivul, atunci da. Sunt nave diferite pentru sarcini diferite. Agentiile guvernamentale stiu despre asta... Din acest motiv vor sa ascunda situatia.
 - Te vad (cerand) o verificare a celor petrecute?

 - (Da), ei ma vad pe mine si pe John Burroughs, si sunt ingrijorati in privinta Colonelului Halt. Ei stiu totul despre noi.

 - Crede oare guvernul ceea ce spui tu despre ei, ca ar proveni din viitor?
 - Oh, da ... De data aceasta ei (calatorii in timp) au avut probleme, dar au reusit sa-si scoata masina. Ei trebuie sa fie in spatiu pentru a calatori. Ei au nevoie de viteza pentru a calatori.
 - Sa calatoreasca in timp?
 - Pentru a merge inapoi. Ei nu pot merge inainte.
 - Ei nu pot merge in viitorul lor?
 - Ei merg doar in trecutul lor. Este imposibil sa mergi in viitor. Este nevoie de prea multa energie.
 - Cat de departe se pot duce in trecut?
 - Aceste nave pot merge patruzeci sau cincizeci de mii de ani. Nu pot merge mai departe. Nu s-ar mai putea intoarce.
 - De ce se intorc la o distanta atat de mare?

Povesti confuze

 - In felul acesta nu afecteaza linia de timp. Cu cat mai departe cu atat mai bine; astfel afecteaza mai putin schimbarea viitorului... Ei nu pot controla... E prea dificil.
 - Ce au de gand agentii de informatii (agentii NSA) sa faca cu tine?
 - Mi-au spus, ca despre cele intamplate la Poarta de Est (de la baza militara) unde am fost cu John (Burroughs), ei poseda cinci povesti diferite. Este important sa puna ordine in date si care la ora actuala produc confuzie si submineaza coerenta marturiilor martorilor oculari, ducand la lipsa de credibilitate din partea publicului si mass-mediei)... Ei voiau sa-mi dea un avertisment .... mi-au spus ca (ceea ce declar) va afecta lumea. Va incalca securitatea nationala si ar putea distruge sistemul, sa provoace razboaie, haos pe strazi. De aceea este importanta pastrarea tacerii. (Dar)... de fapt nu e nicio diferenta daca povestesc sau nu cum a fost ... E prea de necrezut.

 Linda Moulton Howe, comentand recent aceste declaratii, cam incoerente, se intreba: "Chiar ce ar fi daca daca cheia misterului din Padurea Rendlesham ar fi un amestec de linii de timp trecute, prezente si viitoare - un nod? Daca nodul ar fi dezlegat prin tehnologii avansate, ce se intampla cu trecutul, prezentul si viitorul? Suntem, fara sa ne dam seama, in miezul unui paradox extrem? Noi suntem Ei, Ei sunt Noi. Viata pe Pamant nu este garantata, dar luminile misterioase si creatorii lor ne folosesc pentru a supravietui? Si permite oare ignoranta noastra in privinta lor si a nodului liniei de timp manipularea noastra de catre calatorii in timp? Si daca oamenii au devenit constienti de eforturile de manipulare a timpului, schimba aceasta oare viitorul nostru... spre supravietuire? Sau spre disparitie? Ne tine oare fenomenul OZN muti si orbi, pentru a preveni interferenta noastra in eforturile lor de a descurca trecutul, prezentul si viitorul?"

DAN D. FARCAS

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply