» » » » Momentul magic, aşteptat de omenire de mai bine de 2000 de ani, se întâmplă astăzi!Luni, 3 decembrie, vom fi martorii unui fenomen care se repetă o dată la 2.737 de ani. Planetele Mercur, Venus şi Saturn se vor alinia mâine cu vârfurile celor 3 piramide de la Gâza. Fenomenul nu poate fi explicat şi doar întăreşte părerea că cele 7 minuni ale lumii chiar sunt... minuni ale lumii, la care oamenii n-au avut nicio contribuţie.
Piramidele din Gâza sunt printre cele mai cunoscute piramide din antichitate, ele fiind considerate una dintre cele şapte minuni ale lumii antice. Piramidele sunt situate la vest de Valea Nilului şi la 8 km de oraşul Gâza şi 18 km de Cairo.

Marea Piramidă din Gâza a fost timp de 43 de secole cea mai înaltă construcţie din lume. Turnul Eiffel a fost prima contructie care a întrecut-o, în 1889. Piramida a fost construită în jurul anului 2560 înaintea erei noastre de către faraonul Khufu.

Herodot a scris că 100.000 de oameni au muncit pentru a construi această piramidă. Le-a luat aproape 20 de ani. Au folosit 2521000 blocuri de piatră de peste 2 tone fiecare. Aici apare şi primul mare semn de întrebare. Cei care au construit piramida au fixat câte un bloc de piatră la fiecare două minute şi jumătate. Cu tehnologia pe care oamenirea o are astăzi ar fi imposibil. Oare cum au reuşit?

Un alt amănunt spectaculos a uimit întreaga lume în 1929. Un general de brigadă pe nume Groves a descoperit într-o fotografie că Marea Piramidă nu are patru laturi, ci opt. Acest efect de împărţire nu este vizibil cu ochiul liber. Fotografiile din satelit au certificat această descoperire după foarte mulţi ani.Daniel Gorun

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply