» » » STICLA VIITORULUI: o poţi mânca după ce bei din ea

În viitor, sticlele ar putea fi mâncate după ce oamenii de ştiinţă vor dezvolta un material comestibil, care va avea acelaşi gust ca şi conţinutul.

Sticla pe care o poţi mânca, după ce bei din eaProdusul, o membrană creată din plastic biodegradabil combinat cu particule de hrană, care ar putea să fie desprinse sau consumate în totalitate, scrie DailyMail.co.uk.
Experţii de la Universitatea Harvard au umplut o membrană de portocală cu suc de portocale şi ambalaje de stuguri cu vin. Ei nu au creat încă o sticlă WikiCells, însă Dr Davis Edwards speră ca acest prototip să fie gata curând.
"În viitorul apropiat, vom întâlni WikiCells în restaurante ca un element de noutate ", a spus Edwards. După aceea, profesorul Edwards, intenţionează să extindă WikiCells în magazinele de specialitate si supermarket-uri.
În cele din urmă, el speră să dezvolte o maşină WikiCells care ar permite persoanelor  să producă propriile lor sticle comestibile.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/sticla-viitorului-o-poti-manca-dupa-ce-bei-din-ea_916251.html#ixzz1nBRJc0E7
 

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply