» » Wikileaks – Dosarele secrete ale războiului din Irak

film cop Wikileaks   Dosarele secrete ale războiului din Irak“Iraq’s Secret Files” este un documentar online subtitrat despre crimele comise de armata americană în timpul războiului din Irak, dar și în timpul ocupației. Pelicula a fost realizată de reporterii emisiunii Dispatches, de la postul de televiziune britanic Channel 4, pe baza unor documente puse la dispoziție de Wikileaks.

Cele aproape 400.000 de rapoarte secrete publicate de Wikileaks în octombrie 2010 sunt documente din timpul războiului și ocupației americane din Irak din perioada ianuarie 2004 – decembrie 2009. Rapoartele dau detalii despre evenimentele la care au participat sau au fost martori militarii americani și scot la iveala orori pe care guvernul SUA a încercat să le ascundă de-a lungul timpului. Rapoartele deconspirate vorbesc despre peste 100.000 de victime irakiene înregistrate în această perioadă. Acest film nu face parte din categoria documentarelor interzise, însă cu siguranţă scoate la iveală informaţii incomode pentru cei care conduc lumea.

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

1 comentarii:

  1. Ei bine despre aceste atrocitati nu este nici un secret pentru unii oameni dotati cu creer or altii care inca nu au fost spalati la creer cu mesage sublime , evident azi se intimpla peste tot aceste imbecile de razboaie care unele chiar civilizate natiuni ls fsce cred dintro prostie grasa in loc sa contribule cu aceste billioane de dollari sa ajute cetatenii care au necazuri din cauza ubor banci ,or alte institutii de corcks care defel sunt protejati culmea de guvernele respectivei Tari corrupte.

    RăspundețiȘtergere