» » Parintele avioanelor invizibile si extraterestrii

  Asa cum rezulta dintr-un articol aparut in numarul din mai 2010 al publicatiei  Mufon UFO Journal, Benjamin Robert Rich (1925-1995), supranumit parintele avioanelor „stealth” (invizibile), fost director, intre 1975 si 1991, al firmei Lockheed Skunk Works, a admis, pe patul de moarte, ca a avut acces la dovezi ale prezentei extraterestre pe Pamant. Skunk Works a fost o porecla oficiala a firmei Lockheed Martin, atunci cand realiza programe „avansate”, intre care faimoasele avioane militare U-2, SR-7 Blackbird, F-117 Nighthawk, F-22 Raptor, sau F-35 Lightning II. Ben Rich a participat la proiectarea acestora, ca si a altor avioane, multe dintre ele inca secrete.

In articolul din Mufon UFO Journal, Tom Keller, inginer aerospatial care a lucrat ca analist informatician pentru NASA Jet Propulsion Laboratory, reproduce mai multe declaratii ale lui Ben Rich, facute pe patul de moarte, privind realitatea vizitatorilor extraterestri coborati din OZN-uri si posibilitatea ca militarii americani sa calatoreasca printre stele. Citam mai jos cateva dintre acestea.
  
  „In Skunk Works eram un grup mic dar foarte unit, constand din circa cincizeci de vechi ingineri si proiectanti si poate circa o suta de mecanici si muncitori. Obiectivul nostru era sa construim serii mici de avioane foarte avansate, pentru misiuni ultrasecrete”.
  
  „Noi posedam deja mijloacele necesare zborului interstelar, dar aceste tehnologii sunt inchise in proiecte negre. Ar fi o minune dumnezeiasca ca ele sa ajunga vreodata in folosul omenirii”. „Cu tehnologiile de care dispunem putem aduce pe ET la noi acasa. Nu ar fi necesara o viata de om pentru asta. In ecuatii exista o eroare si noi stim care este. Avem capacitatea de a zbura printre stele. Inainte de toate trebuie sa intelegeti ca nu vom ajunge la stele prin propulsie chimica. In al doilea rand, trebuie sa proiectam o noua tehnologie de propulsie. Ceea ce avem de facut este sa aratam unde a gresit Einstein”.
  
 Intrebat cum functioneaza propulsia OZN, Rich a raspuns printr-o alta intrebare „dar perceptia extrasenzoriala cum functioneaza?”, precizand apoi ca explicatia ambelor fenomene sta in faptul ca toate punctele din timp si din spatiu sunt conectate intre ele.
 
   Intr-un e-mail din 1999, ufologul William L. „Bill” McDonald afirma ca un alt inginer legendar de la Lockhead – John Andrews, bun prieten al lui Rich – i-a confirmat, in numeroase discutii, ca faimoasele vehicule militare fara pilot (UCAV) construite de aceasta companie, dar si alte avioane militare, au folosit principii aproape „biomorfice”, inspirate de nava extraterestra prabusita la Roswell. Ben Rich i-ar fi declarat lui Andrews, inainte de a muri de cancer, ca exista doua tipuri de OZN-uri „unele pe care le-am construit noi, altele pe care le-a construit EI”. Opinia lui Rich era initial ca marelui public nu trebuie sa i se dezvaluie adevarul despre OZN-uri si extraterestri, deoarece oamenii simpli nu vor putea niciodata sa traiasca cu un astfel de adevar. Totusi, in ultimele sale luni de viata a inceput sa se gandeasca daca nu cumva „acel «consiliu international corporatist de administratie», care este preocupat de «subiect» nu reprezinta cumva o problema chiar mai mare pentru libertatea personala a cetatenilor decat prezenta vizitatorilor nepamanteni”. Aceste idei sunt cuprinse si in scrisori trimise inca din 1986 de Rich lui Andrews, scrisori care azi sunt cunoscute si reproduse inclusiv pe internet.
  
 Recent si Boyd Bushman, unul dintre inventatorii rachetelor Stinger, a declarat ca „vizitatorii OZN sunt reali”. Cu aceeasi ocazie, pentru a evidentia secretomania care inconjoara utilizarile militare ale fenomenului OZN, s-a mai reamintit un incident. In 1997 viceamiralul Thomas R. Wilson, care era seful informatiilor pentru statele majore reunite ale armatei (si care a devenit ulterior directorul Agentiei pentru Informatii a Armatei SUA), a fost extrem de frustrat atunci cand i s-au furnizat numele de cod ale proiectelor legate de OZN-uri, a identificat persoanele responsabile din corporatiile implicate, dar acestea i-au interzis accesul la proiecte, pe motiv ca este permis doar celor ce „trebuie sa cunoasca neaparat informatiile respective”, ceea ce nu era cazul sau. Incidentul era cunoscut si a fost confirmat si de un ofiter al marinei militare, de mai multi ufologi, intre care Dr. Steven Greer si Richard Dolan, ca si de astronautul Dr. Edgar Mitchell, cel de al saselea om care a pus piciorul pe Luna.
DAN D. FARCAS

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply