» » » » » Bază extraterestră sub gheața groasă din Antarctica



O teorie încă neprobată susține că sub gheața groasă din Antarctica există o bază extraterestră de mărimi impresionante. 



Bazele acestei teorii incredibile are la bază o celebră hartă misterioasă care a fost desenată în 1513 de Piri Reis. Acest personaj a fost un cunoscut pirat de origine arabă, care a navigat în cea mai mare parte a vieții sale prin apele înghețate ale Antarcticii, scrie efemeride.ro.
În cele din urmă a reușit să cartografieze o hartă a continentului înghețat spre surprinderea tuturor, în condițiile în care pământul este acoperit de un strat extrem de gros de gheață. Nici în ziua de astăzi, cu tehnologia modernă disponibilă, nimeni nu poate spune cu exactitate cum arată conturul Antarcticii pentru că gheața este practic peste tot. Cum a reușit Piri Reis să cartografieze ținut care se găsește sub gheața aproape dintotdeauna?

Oamenii de știință sunt de părere că Piri Reis a găsit din pură întâmplare harta în cauză și ca altcineva este autorul acesteia. În principal această idee se bazează pe faptul că Antarctica a fost descoperită oficial abia în anii 1800, fapt pentru care nu putea să existe o asemenea hartă cu 300 de ani mai devreme.

Cu ajutorul tehnologiei actuale, diverse imagini au fost captate prin intermediul Google Earth. Aceasta demonstrează că există cel puțin două posibile intrări într-o structură subterană sau o singură intrare și o navă extraterestră prăbușită în gheață.
Pentru ca tabloul unei teorii interesante, dar bizare să fie complet, oamenii de știință au anunțat că au descoperit în gheața din Antarctica diverse particule de proveniență extraterestră.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/baza-extraterestra-sub-ghea-a-groasa-din-antarctica-o-harta-misterioasa-sustine-uluitoarea-teorie_1357832.html#ixzz2qSX7NZWV
Follow us: @realitatea on Twitter


REALITATEA.NET

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply