» » » » Extratereştri în România. La Bistriţa-Năsăud, OZN- ul plutea deasupra pădurii

Mai mulţi localnici din Bistriţa-Năsăud se jură cu mâna pe Biblie că au văzut extratereştri. Oamenii spun că au văzut deasupra unei păduri un OZN care scotea un sunet ciudat şi lumina foarte puternic. O tânără a filmat scena cu telefonul.
Ioana are 15 ani şi se afla în vacanţă la bunicii ei, în localitatea Dobricel. Seara, când urca dealul spre casă, a văzut deasupra pădurii ceva ce-i va rămâne toată viaţa în minte.
"Am auzit un zgomot ciudat (...) Am crezut ca este un avion, dar când m-am uitat nu părea a fi avion şi mi-am dat seama ca era altceva", a declarat Ioana Petrican. Bunica fetei a ieşit şi ea din casă, intrigată de sunetul ciudat. Femeia se jură că a asistat la o vizită a extratereştrilor. "Eu am iesit din cauza sunetului. Nu era un sunet obişnuit, că eu cunosc sunetele că sunt aici de.. şi o aud pe ea ţipând şi văd lumina care a ţâşnit. Eu am văzut sfârşitul, răgetul ăla", a precizat bunica fetei, Rodica Petrican.
Mama fetei a crezut cu greu întâmplarea. "După ce am văzuut imaginile mi-am dat seama că nu era avion (...) Ea a fost foarte speriată, la fel şi soacră-mea e speriată", spune mama. Atunci când şi-au revenit din şoc, oamenii au început să plănuiască cum să-i intampine pe extratereştri la următoarea vizită. 
"O ţuică mică pentru musafiri (...) N-aş vrea să vină apoi să se aprindă că nu l-am tratat omeneşte. Să facă răzbunare pe mine... nu vreau", spune bunicul.

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply