» » » » Cioplită de om în materiale extraterestre. Statueta "nazistă" veche de 1.000 de ani îi intrigă pe oamenii de ştiinţă




În 1938, naziştii au descoperit o statuetă a lui Buddha în timpul unei expediţii în Tibet. De atunci, statueta cu o înălţime de 24 de centimetri, o greutate de 10 kilograme şi veche de 1.000 de ani, a rămas într-o colecţie privată.

 Elementul deosebit al statuetei este semnul care seamănă cu o svastică şi este un simbol al armoniei. Numită pentru multă vreme „Omul de fier” (din cauza greutăţii sale mari), o analiză recentă asupra statuetei a scos la lumină un element interesant despre materialul din care este făcută. Acest material provine din... spaţiu. În compoziţia pietrei există un mineral, numit ataxit, care indică faptul că piatra din care a fost realizată statueta nu este de pe Terra, informează sciencemag.org. Oamenii de ştiinţă nu pot preciza cu exactitate provenienţa materialului, însă precizează că în urmă cu 15.000 de ani un meteorit s-a prăbuşit pe teritoriul pe care acum se întind Mongolia şi China. Elementul care se află pe statuetă si seamănă foarte mult cu o svastică a fost inversat şi apropriat de nazişti.

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply