» » » Guvernul mexican dezvaluie - Secretul sfarsitului calendarului mayas !

Informatia, protejata de 80 de ani, este asteptata sa dezvaluie credintele mayase despre catastrofele viitoare si despre intelepciune, caracterizate drept "socante" de Raul Julia-Levy, fiul actorului Raul Julia.


Guvernul Mexicului a dezvaluit secretele de stat detinute, despre sfarsitul calendarului Maya, realizatorilor documentarului "Revelatiile civilizatiei Maya despre si de dupa 2012", conform The Wrap.
Civilizatia Maya, una dintre cele mai importante din istorie, a conceput un calendar care are un ciclu de 5.126 de ani si se termina pe 21 decembrie 2012. In sfarsit, secretul despre sfarsitul calendarului mayas va fi dezvaluit de catre guvernul Mexicului, intr-un film documentar ce va fi lansat in 2012. 
"Acest lucru care va fi dezvaluit este foarte important pentru omenire, nu numai pentru Mexic. Aceasta informatie a fost protejata 80 de ani, iar acum este important pentru oameni sa inteleaga o serie de evenimente, care vor veni si consecintele acestora pentru noi", a spus Julia-Levy.
Sfarsitul calendarului Maya din decembrie 2012 a dat nastere la multe teorii si speculatii cu privire la sfarsitul lumii. Acordul dintre guvernul Mexican si producatori prevede filmarea in locuri nemaivazute pana acum vreodata.

"Mayasii au construit o piramida pesta alta. In situl de la Calakmul, arheologii au descoperit camere in interiorul piramidei, care nu au fost niciodata vazute sau explorate", a spus ministrul turismului mexican, Luis Augusto Garcia Rosado.

"Si am permis ca acest documentar sa fie filmat acolo, pentru a vedea ceea ce a fost descoperit in interiorul piramidei", a declarat ministrul.

Julia-Levy a spus ca el a luat la cunostinta de informatiile secrete ale civilizatiei Maya de la fostul presedinte mexican, Vicente Fox, un prieten al familiei sale si i-a luat patru ani pentru a obtine acordul actualului presedinte, Felipe Calderon.

Documentarul va fi realizat in limba engleza si va fi regizat de Juan Carlos Ruflo. El va incepe filmarile in acest an. O conditie din partea guvernului Mexican a fost ca filmul sa aiba o versiune initiala teatrala, a declarat Ed Elbert, co-producator.

Intrebat daca filmul va implica dezvaluiri despre extraterestri, despre elemente mistice sau scenarii apocaliptice, Julia-Levy a refuzat sa comenteze. "Nu am voie sa vorbesc despre asta. Totul va iesi la timp, dar eu nu pot comenta despre extraterestri sau despre 2012.

"Pot sa spun doar ca guvernul mexican se pregateste sa spuna umanitatii si lumii lucruri, care sunt critice despre noi, despre felul in care traim, despre modul in care am manipulat planeta", a mai spus Julia-Levy. 


Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply