» » Cum ar arata Pamantul, daca nu ar fi locuit. "Proiectul" de miliarde al chinezilor

Chinas ghost citiesChinezii planuiesc sa construiasca 20 de noi orase in fiecare an pentru urmatorii 20 de ani. Insa problema cu adevarat spinoasa este gasirea ocupantilor pentru acele cateva sute de milioane de noi locuinte.

"China vrea o lume numai pentru ea. Chinezii consuma mai mult otel, fier si ciment per capita decat orice alta tara de-a lungul istoriei. Toti banii, toate proiectele merg catre cai ferate care nu vor face niciun ban, drmuri pe care nu va circula nimeni, orase in care nu sta nimeni.
E ca si cum ai merge printr-o padure de zgarie-nori, care sunt goi", a declarat analistul financiar Gillem Tulloch despre situatia din China.
Tulloch a descris o vizita recenta intr-un oras nou construit de langa Hong Kong, unde apartamentele se vand cu 80.000 de dolari.
"Oamenii nu isi permit sa se mute acolo. Daca din aceste apartamente se va vinde vreunul este o mare minune", a continuat analistul.
http://stirileprotv.ro/stiri/revista-presei/cum-ar-arata-pamantul-daca-nu-ar-fi-locuit-proiectul-de-miliarde-al-chinezilor.html
Chinas ghost cities
Chinas ghost cities
Chinas ghost cities
Chinas ghost cities
Chinas ghost cities
Chinas ghost cities
Chinas ghost cities

Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply