» » Conferinta extraordinara NASA. "Au gasit omuletii mici si verzi?".


 Conferinta extraordinara NASA. "<span style="background-color: rgb(0, 255, 0);"><span style="background-color: rgb(255, 255, 255);">Au gasit </span>omuletii mici si verzi?</span>". LIVE pe crimetime.ro, joi, ora 21.00!
NASA a provocat isterie in intreaga lume cu anuntul unei conferinte de presa extraordinare, in care va fi prezentata o "descoperire astrobiologica, ce va avea impact asupra cautarii dovezilor privind viata extraterestra".
Astrobiologia este stiinta care se ocupa cu studiul originii, evolutiei, distributiei si viitorului vietii in Univers.

Asa cum era de asteptat, vestea a provocat speculatii dintre cele mai diverse - de la teorii elaborate, pana la glume de genul "A gasit cumva NASA omuletii mici si verzi?"

Exista si persoane pe care anuntul Agentiei Spatiale Americane le lasa nepasatoare - "Este greu sa inteleg de ce oamenii nu pot sa accepte ca extraterestrii exista. Adevarul este ca exista viata peste tot" sau "N-am nevoie de un anunt in privinta asta, pentru ca este o chestie absolut normala" sunt reactiile acestora.

Printre americani se numara insa si oameni revoltati, adepti ai teoriei conspiratiei: "Este jenant cum tara noastra face un secret din orice si ascunde si controleaza tot ce stiu. Guvernul ne minte tot timpul", spune unul dintre ei.

N-au lipsit nici glumele pe teme clasice: "Se pare ca batranul Elvis a ramas fara ascunzatori" si "Treziti-va! E doar Mos Craciun si drumul sau anual".

La conferinta NASA vor participa cinci oameni de stiinta, printre care un expert in "viata bazata pe arsenic" si un specialist in "habitabilitatea planetara".

Evenimentul va incepe de la ora 14.00 (ora 21.00, ora Romaniei) si va putea fi urmarit LIVE pe 

www.crimetime.ro

MATERIALE ASEMANATOARE


Unknown

Adm. MISTERELE LUMII
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Leave a Reply